Tel.: 03/500 58 31
Droomt u van een modernere, mooiere en comfortabelere badkamer? Dan is De Vry Service bvba in Malle uw professionele redder in nood voor een kwalitatieve renovatie!

De Vry Service bvba in Malle helpt u vakkundig bij de renovatie van uw badkamer. Wij realiseren uw dromen met de glimlach!

Wilt u graag een moderne badkamer of zijn uw sanitaire voorzieningen dringend aan vernieuwing toe? De Vry Service in Malle weet raad en biedt u een renovatie op maat van uw badkamer!

Wij komen graag ter plaatse in regio Antwerpen om samen met u een renovatieplan op maat te maken. Of u nu een klassieke douche, hangtoilet of whirlpool wilt plaatsen, wij maken het allemaal mogelijk voor u. Van tijdloos tot hypermodern, de keuze is aan u. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap, want wij hebben oog voor ieder detail en zorgen voor een zorgvuldige afwerking van alle renovatiewerken.

Om de kwaliteit van uw badkamerrenovatie te garanderen, werken wij met de verfijnde producten van de leveranciers Desco en Van Marcke. Zij leveren alleen hoogstaande sanitaire installaties voor uw degelijke renovatie.

Onze vakmannen kunnen eveneens allerlei soorten tegels aanleggen. Daarbij werken we met de toptegels van leverancier Azuleo. Maar ook elektriciteitswerken in uw badkamer zijn geen probleem, want ons bedrijf in Malle zorgt graag voor uw totaalrenovatie tegen een eerlijke prijs!

De voordelen van onze badkamerrenovaties op een rijtje:

  • Eindeloze mogelijkheden
  • Nauwkeurige afwerking
  • Kwalitatieve producten
  • Eerlijke prijzen

Interesse? Contacteer ons dan nu voor meer informatie!

Contacteer ons!03/500 58 31